Despre Noi

Am deschis porțile primelor noastre magazine de îmbrăcăminte în aprilie 2006. În ultimii ani însă, business-ul de outlet a câștigat un loc semnificativ pe piața românească, clienții apelând din ce în ce mai des la magazine de vânzare tip outlet pentru a face cumpărături inteligente și a rămâne la modă. Experiența acestor ani și noile perspective asupra nevoilor clienților noștri ne-au determinat să ne dezvoltăm magazinele în business-uri de outlet.

Astfel, suntem mândri să vă prezentăm primul nostru Showroom deschis în inima orașului Târgu Mureș, Str. Bolyai, nr.1 și a magazinului nostru Brand Outlet de pe Str. Cisnădie, nr. 2, unde vă punem la dispoziție și o parcare încăpătoare.

Misiunea noastră este să vă încântăm garderoba cu haine de designer de la Elizabeth Shine. Produsele noastre pot satisface orice stil vestimentar: elegant, luxos, sportiv sau casual. Virtuțile noastre sunt calitatea și diversitatea asigurate de o gamă largă de mărci de îmbrăcăminte de modă medie și înaltă, precum: Michael Kors, Victoria`s Secret, Misotti, Tom Tailor, Ralph Lauren, Massimo Dutti, Armani, Salomon, Desigual, S Oliver, Tommy Hilfiger, Guess, Boss, Mango, New Look, Billabong, United Colors of Benetton, Bench, Rinascimento, Versacce, Jack and Jones, Esprit, EDC, WSS, Desigual, Lacoste, Amelie and Amber, Orsay, More & More, Superdry, Vans, Converse, Adidas, Nike, Rebook, Sketchers, Geox, State of Art, Celio, Cache Cache, Gap, Eddie Bauer, Icepack, Black Crevice, Killtec, G Star, G Rav, Columbia, Dockers, Bugatti, Only, Wrangler, Högl, Gabor, New Balance, Marco Polo, Roxy, CMP, Vaude, Trespass, Top Shop, Maier, Burton, Jack Wolfskin, the North Face, Replay și multe altele.

Cu toții știm că în zilele noastre este foarte greu să găsești diferența între un produs original și unul contrafăcut. Pentru a elimina această problemă, noi oferim garanția originalității și a calității pentru toate produsele noastre. Toate produsele sunt selectate atent, astfel încât doar produsele de calitate să ajungă în magazinele noastre.

Raportul preț/calitate este unic și atrăgător. Acesta se explică prin faptul că noi cumpărăm produse în număr mult mai mare în comparație cu alte magazine din domeniu. Acest lucru ne-a permis să funcționăm nu numai pe baza Business-to-Consumer (B2C), ci și pe tranzacțiile Business-to-Business (B2B), astfel vă putem oferi prețuri și mai avantajoase în cazul comenzilor mai mari.

Pentru a vă satisface curiozitatea și a fi la curent cu ultimele noastre articole vestimentare, ne puteți urmări pe paginile noastre de Facebook:

Elizabeth Shine Online: https://www.facebook.com/elizabethshine.online

Elizabeth Shine Brand Outlet Store: https://www.facebook.com/elizabethshine.outlet/

Să nu uităm că prima impresie contează. Cum altfel să o creeăm, dacă nu cu o vestimentație surprinzătoare? Să nu lăsăm acest lucru la voia întâmplării! 🙂

Motto-ul nostru: Shop smart, feel great!