RO EN
Coș cumpărături
Coș cumpărături

Despre Noi

Elizabeth Shine și-a deschis porțile în Târgu Mureș în 2018. Firma noastră se bazează pe mulți ani de experiență, lucru care ne face încrezători.


În magazinele noastre veți întâlni mărci internaționale, rar întâlnite în țara noastră, cum ar fi: Michael Kors, Victoria`s Secret, Misotti, Tom Tailor, Ralph Lauren, Massimo Dutti, Armani, Salomon, Desigual, etc.
Produsele noastre pot satisface orice stil vestimentar: elegant, luxos, sportiv sau casual.


Cu toții știm că în zilele noastre este foarte greu să găsești diferența între un produs original și unul fals. Pentru a elimina această problemă, noi oferim garanția originalității și a calității pentru toate produsele noastre. Raportul preț-calitate este unic și atrăgător. Acestea se explică prin faptul că noi cumpărăm produse în număr mult mai mare în comparație cu alte magazine din domeniu. Toate produsele sunt selectate atent, astfel încât doar produsele de calitate să ajungă în magazinele noastre.


Vă așteptăm în Showroom-ul de pe strada Bolyai nr. 1 sau în magazinul nostru de produse Outlet de pe strada Cisnădie nr. 2, unde vă asigurăm o parcare imensă. Suntem mereu atenți la atmosfera din magazinele noastre, iar personalul nostru profesionist este pregătit mereu să vă ajute cu sfaturi și idei pentru alegerea perfectă.


Societatea noastră se ocupă pe lângă altele și de comerț en gros, astfel vă putem oferi prețuri și mai avantajoase în cazul comenzilor mai mari.


Să nu uităm că prima impresie contează. Cum altfel să o creeăm, dacă nu cu o vestimentație surprinzătoare? Să nu lăsăm acest lucru la voia întâmplării!:)

Cele mai vizitate produse