Politică de confidențialitate

Livrare

Livrare pe tot teritoriul țării.

Costul de livrare va fi suportat în întregime de client. În funcție de destinație și de curierul ales, pot apărea costuri adiționale legate de distanța parcursă de curier.

Plata

Pentru livrarea produselor, este necesară confirmarea plății înainte de procesarea comenzii.

Plățile cu cardul vor apărea pe extrasul bancar în forma ELIZABETHSHINE.COM

Returnare

Condițiile de retur sunt în conformitate cu legea comerțului la distanță (Ordonanța Guvernului nr. 34/2014).

Clientul are dreptul sa returneze produsele in termen de 14 zile, in forma initiala (neuzata si eticheta intacta).

Cheltuielile ocazionate de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de către dumneavoastră.

Returul se va face cu firma de curierat cu care s-a livrat marfa. Retururile trebuie să fie în ambalajul original, cu toate etichetele și accesoriile atașate corespunzător și fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzura, să nu fie purtate. Deteriorarea produselor sau punerea lor într-o stare în care nu mai pot fi vândute, duc la refuzarea returului. Marfa returnată trebuie să fie însoțită de factură.

Coletul va fi verificat la primire pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar, acesta va fi refuzat.

În cazul în care condițiile de retur sunt îndeplinite, vă vom înapoia banii, prin transfer bancar, în termen de maxim 30 zile din momentul în care returul a ajuns la noi. Pentru aceasta va trebui să ne transmiteți contul IBAN cu titularul contului precizat.

Returnarea produselor se poate face online, numai in cazul in care aveti un cont creat pe www.elizabethshine.com si ati plasat comanda sub acesta, sau ati creat una in momentul achizitiei produsului.

Anulare comenzi

În cazul în care produsele comandate nu mai sunt pe stoc, clientul poate cere alte produse în aceeași valoare sau comanda poate fi anulată, iar dacă aceasta a fost achitată cu cardul, tranzacția va fi anulată și banii returnați în contul clientului.

Termeni și condiții generale

Produsele afișate pe site pot fi comandate în limita stocului disponibil și vor fi livrate prin poștă sau curierat rapid. Modalitatea de plată acceptată de către furnizor este: ramburs sau transfer bancar. Furnizorul își rezervă dreptul de a contacta clientul pentru a oferi un alt produs, similar, în cazul în care cel comandat nu mai este pe stoc. Cleintul poate accepta sau renunța la comandă. Comenzile plasate prin site sunt finale. Termenul de livrare este de 2-3 zile lucrătoare, ocazional se pot stabili și alte termene în cazul în care produsele nu sunt pe stoc.

Condiții generale de returnare

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 34/2014 în cazul în care cumpărătorul este nemulțumit de performațele sau calitatea acestora sau dacă constată că produsele nu corespund cerințelor sale. Produsele se pot returna în termen de 5 zile lucrătoare de la primire, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, fără penalități și fără invocarea unui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna în maxim 30 zile calendaristice de la data denunțării în scris a contractului de către consumator.

Produsele care nu sunt conform specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform.

Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport.Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, părți lipsă sau alte semne de uzură.

Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produselor atrage imposibilitatea returnării produselor, iar Anro Second SRL nu poate fi făcută răspunzătoare.

Se pot percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fără ambalaj, etc. necesare pentru readucerea lor la starea inițială, taxe care pot avea o valoare între 0 și 50% din valoarea inițială a produsului.

Costul transportului produselor mai sus menționate revine în responsabilitatea clientului. În cazul în care produsul a fost achiziționat într-o perioadă în care este în vigoare o ofertă de transport gratuit, dacă produsul va fi returnat, se va reține din valoarea acestuia costul de expediere suportat inițial de Furnizor. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

Alți termeni și condiții

Informații personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute.

Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare, vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații, trimiteti un email catre office@elizabethshine.com

Prin accesarea contului și utilizarea parolei personale sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora. SC Anro Second SRL nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de către SC Anro Second SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. SC Anro Second SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și SC Anro Second SRL.

Acest site foloseste măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

SC Anro Second SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisă la adresa office@elizabethshine.com, se obligă: să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

SC Anro Second SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se număra (enumerarea neavând un caracter limitativ):

  1. dreptul de a cere SC Anro Second SRL să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
  2. dreptul de a cere SC Anro Second SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001;
  3. dreptul de a cere SC Anro Second SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
  4. În cazul plăților online, plata serviciilor de pe acest website este efectuată prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Plationline.ro.

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia, sau să fie folosite abuziv de terțe persoane:

SC Anro Second SRL și Plationline.ro garantează securitatea sistemelor informatice.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele SC Anro Second SRL sau pe serverele Plationline.ro.

În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră, sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI [elizabethshine.com] SAU DE A AFECTA PERFORMANȚELE SERVERULUI PE CARE RULEAZĂ SITE-UL [elizabethshine.com], VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI [elizabethshine.com] SI VA PUNE ÎN MIȘCARE CERCETAREA PENALĂ ÎMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) ÎNCERCAT ACEST FAPT.

Copyright

Întregul conținut al site-ului [elizabethshine.com] – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea SC Anro Second SRL și a furnizorilor săi și este aparat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul SC Anro Second SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Accesul la site

SC Anro Second SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SC Anro Second SRL fără acordul scris prealabil al acesteia.

Descrierea serviciilor

Serviciile și produsele sunt prezentate prin catalogul publicat pe site.

Preț

Prețurile prezentate includ TVA (19 %); Unde nu includ tva este marcat în mod vizibil.

Prețul prezentat pe factură va fi același cu cel prezentat pe site la momentul efectuării operațiunii, preț la care se adaugă TVA și costurile de livrare, dacă este cazul.

Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni și Conditii se poate efectua online, cu cardul.

Plata se poate realiza prin card de credit/debit. Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Daca tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă oferă informațiile relevante pentru comandă. SC Anro Second SRL acceptă următoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.

Litigii

Orice litigiu apărut în legatură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române.

Fiind de acord cu acești Termeni și Conditii, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.